151-hanke.css
31.03.2015
                                                                                                       Mikkelin ammattikorkeakoulu
Palvelut
Etusivu » Palvelut » Nuorisopuntari

Nuorisopuntari

Nuorisopuntari on työkalu, jonka avulla kunta saa tietoa 14-24-vuotiaiden nuorten elinoloista ja hyvinvoinnista. Nuorisopuntari keskittyy asioihin, jotka ovat tärkeitä sekä kunnalle että nuorille itselleen: muuttohalukkuuteen, koulutukseen ja työhön, syrjäytymiseen sekä kansainvälisyyteen. 

Asiakashyödyt

Nuorisopuntari tarjoaa ikkunan nuorten elämään ja tulevaisuuden odotuksiin. Sen avulla kunta pystyy suunnittelemaan ja ennakoimaan toimintaansa siten, että kunnan vetovoima nuorison silmissä paranee. Nuorisopuntarin tuottamaa tietoa voidaan hyödyntää nuorten ja koko kunnan palveluiden kehittämisessä. Nuorisopuntari antaa pohjaa myös kunnille osoitettujen lakisääteisten velvoitteiden huomioimiseen.

Taustalla Juvenian Itä-Suomen nuorisopuntari -kyselytutkimukset

Vuonna 2010 ja 2011 toteutettu Itä-Suomen nuorisopuntari on Mikkelin ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Diakonia-ammattikorkeakoulun yhteistyönä toteutettava laaja kysely itäsuomalaisten nuorten hyvinvoinnista, arvoista ja asenteista. Listätietoa Itä-Suomen nuorisopuntarista löydät sivulta http://juvenia.mamk.fi/menu_description.asp?menu_id=1631


Lisätiedot:

tutkimusjohtaja
Jussi Ronkainen

jussi.ronkainen(at)mamk.fi

050 - 312 4983.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty : 23.05.2012
JulkisetArkisto